Mi legyen veletek?

Ma megtaláltam a számítógépen néhány rajzomat, amiket akkor csináltam, amikor legnagyobb fiam még pici volt. Elhatároztam, hogy mesekönyvet készítek neki. Nagy lelkesedéssel fogtam hozzá,  :o)  de aztán hol a mese nem kerekedett ki szépen, hol nem sikerült lerajzolni azt, amit szerettem volna.
Hm, egy fiatal anyuka számára nincs lehetetlen ugye? Vagy mégis...például, hogy egyáltalán nem ért ahhoz, amit csinálni szeretne :o))
De a képek megmaradtak, és ahogy ma nézegettem őket, arra gondoltam, a sok selejt közül néhányat talán mégis meg lehetne menteni. Hogy valahogyan mégis a gyerkőcök örömére legyen.
Most azon gondolkodom, hogyan. Első ötletem az volt, hogy textilre másolom és kihímzem őket. Majd elválik...
Mindenesetre ide teszem őket, hogy ne felejtsem el őket újra. Ha többször látom őket, talán megszületik a megoldás.Megjegyzések

 1. Aranyosak a rajzok,tényleg kár lett volna értük!Én a helyedben fénymásolóval kicsinyiteném őket,olyan kártya méretűre,és akkor lehet vele játszani,kirakni igy is úgy is,és rábiznám a gyerkőcökre a mesemondást.Mi is csináltunk ilyet Rékával.Bár azt együtt rajzoltuk,mint a többi tündéreset is,de a mesét már ő találta ki hozzá.Csak még lusta voltam liirni,pedig jobb lenne,nehogy elvesszen!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól rajzolsz, aranyosak lettek. Tényleg kár lenne veszni hagyni őket. Nekem Krisz ötlete is tetszik. :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm az ötletet! tényleg inkább valami játékot kéne csinálni belőle, akkor élőbb lenne, mint egy kép a falon. :o)
  Máris örülök, hogy megmutattam őket :O)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépek. Én már készítettem mesekönyveket a gyerekeimnek. Nem mondom, hogy irodalmi (és főleg nem grafikai) remekek, de szeretik nagyon. Persze, (nem direkt módon) róluk szólnak. Ha van időd, mindenképp próbáld ki, akár csak egy nyúlfarknyi mese erejéig. De Krisz ötlete is szuper, khm... lehet, én is kölcsönveszem :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jók a képek, ügyes vagy! A kislány a széken a kedvencem. Rajzolj sokat, ha időd engedi! Nekem a puzzle jutott az eszembe.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jól rajzolsz! Tényleg használd fel a képeket, szuperek! :)

  VálaszTörlés
 7. Ha fénymásolod őket,akkor az eredetit kiteheted a falra.És igy félteni sem kell,hogy koszos lesz vagy gyűrődik.Olyan szépek!Kár lenne értük.
  És szerintem a puzzle is nagyon jó ötlet!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szépek a rajzaid, tényleg kár lenne értük!! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések