Elefántos ovis táska (letölthető mintával)





Szükségünk volt egy kis méretű táskára az ovis kirándulásokhoz, sétákhoz.
Mielőtt az elefántot és a dombot felvarrtam volna a táska oldalára, "bevasalós" közbéléssel merevítettem. A két virág nem házi készítésű, boltban vettem őket.

Ha szeretnéd letölteni az elefánt mintáját, kattints az alábbi képre.
A PDF-en az elefántot körülvevő kör átmérője: kb. 179 mm.



Megjegyzések

  1. Nagyon szép lett!Én biztosan nem tudnék magamtól,de még segitséggel sem egy ilyen cipzáras táskát összehozni.Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Mesi, hasonló cipőben járok mint Te, 3 gyerek, a kicsi még kicsi, és a külvilág nagyrészt a neten át érkezik, kikapcsol. Páromtól meg is kaptam, hogy függő vagyok, igyekeztem bizonygatni, hogy nem is, de valamennyire igaza volt. Be tud szippantani.
    Nagyon helyesek a rajzaid, nekem olyan békebeli hangulatot árasztaniak és a kistáska is szuper, nekem a varrás még mindig mumus, a horgolás szerelmese vagyok:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper! Minek neked leírás, ha ilyen jól megy anélkül?
    A netezés meg...hát igen. Néha nekem is vissza kell fognom magam, de az az igazság, hogy jó érzés ennyi kedves virtuális ismerőssel rendelkezni. Ráadásul az ilyen-olyan találkozóknak köszönhetően egy részük már nem csak virtuális. És ez igenis jó :)

    VálaszTörlés
  4. Jó hallani, hogy nem csak engem "szippant be" a net, de tényleg, olyan sok kedves embert lehet így megismerni. Én is ezért szeretem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése